Tepeköy İlkokulu

Vizyon: İSTİYORUZKİ; TEPEKÖY İLKOKULU/ORTAOKULU OLARAK; OKUL PAYDAŞLARIMIZIN (YÖNETİCİLERİMİZ, ÖĞRETMENLERİMİZ, ÖĞRENCİLERİMİZ VE MEZUNLARIMIZ VE VELİLERİMİZİ) GÜÇLERİYLE EN KISA ZAMANDA,TÜM İMKANSIZLIK VE OLUMSUZLUKLARA RAĞMEN,HAZIR BULUNUŞLULUK DÜZEYLERİNİ AZAMİ NOKTAYA ULAŞTIRARAK,OKUL VE EĞİTİME ÇEVRENİN BAKIŞ AÇISINI EN OLUMLU NOKTAYA GETİRMEK, LİSELERE GİRİŞ SINAVINDA ORTA ÖĞRETİM KURUMLARINA HER YIL ARTAN SAYIYLA ÖĞRENCİ YERLEŞTİREN; SOSYAL ETKİNLİKLERLE ÖĞRENCİ KATILIMI AZAMİ ÖLÇÜDE ARTTIRAN VE ADINDAN SÖZ ETTİREN;OKUL-AİLE İŞBİRLİĞİNİ ÖNCELEMİŞ VE BUNDAN AZAMİ ORANDA FAYDA SAĞLAYAN, ÖĞRENCİLERİNİ HAYATA VE BİR ÜST EĞİTİM KURUMUNA HAZIRLAYAN GÜÇLÜ EĞİTİM KURUMU YAPMAKTIR.

Misyon: TEPEKÖY İLKOKULU/ORTAOKULU OLARA 1-MİLLİ EĞİTİM TEMEL KANUNUNDA YER ALAN GENEL VE ÖZEL AMAÇLARA UYGUN OLARAK; 2-SAĞLAM KARAKTERLİ, DÜRÜST, KUVVETLİ BİR VATAN VE MİLLET SEVGİSİ OLAN, 3-İNSANİ, MİLLİ VE AHLAKİ DEĞERLERLE DONANMIŞ, 4-ÜLKESİNE YARARLI, OKUYAN, İNCELEYEN, ARAŞTIRAN, 5-MİLİ VE EVRENSEL DEĞERLERİ TANIYAN, 6- BENİMSEYEN, ARAŞTIRMACI, SORGULAYICI, KENDİ AYAKLARI ÜZERİNDE DURABİLEN, 7-KENDİ DÜŞÜNCELERİNİ SAVUNURKEN BAŞKALARININ DÜŞÜNCE VE HAKLARINA SAYGI GÖSTEREN, 8- GÖREV VE SORUMLULUKLARININ BİLİNCİNDE OLAN ÖĞRENCİLER, YETİŞTİRMEK.

Başarılar: 1-Düzce İli Milli Eğitim Müdürlüğünün Düzenlediği ‘‘Griden Gökkuşağı’’ Proje Dalında 4 Dalda Ödül Alınmıştır. 2-‘‘Bu Benim Eserim’’ Projesi Fen ve Teknoloji Dalında Türkiye 1.Kazanılmıştır.(Hücre Boyan mı Yok Dert Etme Guguk Otun Var.) 3- Fatih Kolejinin düzenlemiş olduğu 8. Ulusal Sosyal Bilimler Olimpiyatı(SOBİO) dalında gümüş madalya kazanılmıştır.(İstiklal Yolu) 4-2012 SBS-8 340,2 puan ortalaması ile İlçe 2.liği, OYP 319,6 Puan Ortalaması ile İlçe 4.lüğünü elde ettik. Sınava giren 31 öğrenciden 3 Anadolu Öğretmen, 10 Anadolu Lisesi,2 Anadolu İmam Hatip Lisesi,1 Sağlık Meslek Lisesi ve 5 Meslek Lisesi olmak üzere toplam 21 öğrencimiz yerleşmiştir.

Isınma: KALORİFER KATI YAKIT
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://tepekoyio81.meb.k12.tr

Adres - TEPEKÖY KÖYÜ TEPEKÖY KÜME EVLERİ TEPEKOY ILKOKULU ORTAOKULU BLOK NO 144 AKÇAKOCA / DÜZCE

Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - TEPEKÖY DÜZCE MERKEZE 25 KM AKAÇAKOCA MERKEZE 15 KM UZAKLIKTA OLUP YEŞİLİN VE DOĞANIN GÜZELLİKLERİ İLE ANILAN ŞİRİN BİR KÖYDÜR.

Ulaşım TÜM ÖĞRETMENLER AKÇAKOCA DA KALDIĞI İÇİN ÖĞRETMEN SERVİSİ İLE ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık DÜZCE MERKEZE 25 KM AKÇAKOCA MERKEZE 15 KM UZAKLIKTA BULUNMAKTADIR.